Gotan Project

O muzica vibranta, o atmosfera incarcata de senzualitate si un spectacol caracterizat la superlativ, au reusit cei de la Gotan Project sa faca pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

Tangoul este muzica reinventarii, iar de data aceasta francezul Philippe Cohen Solal, argentinianul Eduardo Makaroff si elvetianul Christoph Hermann Müller au reusit sa imbine spiritul vechiului tango cu ritmuri si sound-uri noi,  precum dub, electro, nu-jazz, iar rezultatul este un mixt fabulos perfect fuzionat.

Desi cei trei sunt imaginea Gotan Project, ei au fost acompaniati pe scena de Ananta Roosens – vioara, Facundo Torres – bandoneon, Lalo Zanelli – pian  si Claudia Pannone – o voce absolut speciala.

Concertul, de altfel a treia experienta Gotan Project la Bucuresti,  a facut parte din turneul  de promovare al celui mai recent album, "Tango 3.0", dar in spectacol au fost cuprinse si melodii de pe albume mai vechi, ca El Capitalismo Foraneo (2001), La Revancha del Tango (2001), Inspiración Espiración (2004), sau Lunático (2006).

 

Muzica in stilul Gotan Project inspira pasiune, vorbeste despre sentimente puternice, fiind totodata o muzica manifest – cum e cazul "Queremos Paz", sau o muzica cu mesaj – ca in cazul "Rayuela"(sotron), o melodie de pe recentul album, dedicata lui Julio Cortazar- important scriitor argentinian si inspirata de romanul sau omonim.

Pe scena Salii Palatului "musica brutal" s-a transformat din “Tango” in  “Gotan”,  fiind  intens recompensata  cu aplauze si bis-uri.

Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project _DSC0054___01 Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project Gotan Project

Reclame

One Response to Gotan Project

  1. Andrei says:

    Faina serie !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: